– Haugesund er favoritter

Åge Steen

Åge Steen Foto:

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Åge Steen har trent både KIL og Haugesund i eliteserien. – Jeg ser ikke noe potensial i KIL, sier Steen. TROR DU KIL TAR POENG I HAUGESUND?

DEL

I kveld møtes KIL og Haugesund til duell på vestlandet. Åge Steen trente Haugsund i 1998 og 1999. Han sier til Haugesunds hjemmeside at vertene er klare favoritter.

– Haugesund har overrasket positivt. Det er hyggelig at Jostein og hans lokale trenerstab lykkes, det fortjener Haugesund som fotballby, sier Steen.

Han tror vestlendingenes suverene hjemmestatestikk kan bli avgjørende utover sesongen, og spår et vanskelig gjensyn med Tippeligaen for rødtrøyene fra Hedmark.

– Jeg må være så ærlig å si at jeg ikke tror Kongsvinger vil overleve i Tippeligaen. Ressursene er for små, og det er turbulente tider i klubben. Treneren trakk seg. Styret i klubben er nytt, og en må snu på hver eneste krone som klubben har lite av fra før. Nei, det ser ikke så lyst ut, sier Steen til www.fkh.no

KIL er fortsatt på jakt etter ny hovedtrener. På spørsmål om han selv er aktuell svarer han:

– Nei, det er helt uaktuelt. I første rekke fordi jeg stortrives i jobben ved Norges Toppidrettsgymnas på Kongsvinger, men samtidig fordi jeg ikke ser noe potensial i laget. Kongsvinger blir å kjempe for å unngå nedrykk. Da blir det tøft og mye støy, og det orker jeg ikke å begi meg inn på, forteller han.

TROR DU KIL TAR POENG I HAUGESUND?

Artikkeltags