Ferdig i KIL

Magnus Sylling Olsen blir å se i KIL-drakta kommende sesong.

Magnus Sylling Olsen blir å se i KIL-drakta kommende sesong.

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

Magnus Sylling Olsen nei til kontraktsforslaget. Kjetil Kamark kan følge etter.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Kantspilleren fikk frist til i ettermiddag med å svare på KILs tilbud, men valgte altså å takke nei.

- Magnus sa til meg at han hadde to alternativer: En eliteserieklubb og KIL. Ettersom vi ville ha svar i dag, turte han ikke la sjansen til å spille for en eliteserieklubb gå fra seg.

- Det betyr ikke at Magnus definitivt ikke fortsetter i KIL, men slik situasjonen er nå, må jeg bare ønske ham lykke til. Vi må gå videre på lista over aktuelle spillere, sier sportslig leder Olav Nysæter til glomdalen.no.

Thomas Berntsen var naturlig nok skuffet over Sylling Olsens svar, men ser også positive momenter:

- Det må jo være en fjær i hatten hvis Magnus på ett år har gått fra å være en 2.divisjonsspiller til en som er god nok for eliteserien. Jeg vil gjerne ha Magnus med videre, og det er fortsatt ikke helt uaktuelt at han fortsetter.

Kjetil Kamark fikk i likhet med Sylling Olsen frist til i ettermiddag.

Trønderens rådgiver Thomas Bäckström sier følgende om situasjonen:

- Jeg har sendt over en mail til Olav Nysæter, men foreløpig er ingenting avklart. Jeg håper imidlertid at det skjer noe i løpet av ettermiddagen. Kjetil har hatt en fin utvikling denne sesongen, og det ser ut som flere klubber er interesserte.

Olav Nysæter hadde ikke fått lest mailen da glomdalen.no var på tråden ved 14.30-tiden, men understreker at KIL vil være i tett dialog med rådgiveren utover ettermiddagen.

Artikkeltags