Aalesund ville kjøpe Solum

Artikkelen er over 7 år gammel

KIL avslo tilbud på Magnus Solum som ville gitt sjusifret beløp. NETTPRAT |

DEL

– Ja, vi har hatt en dialog med Aalesund. Magnus Solum var ønsket dit. Vi fikk for en to ukers tid siden et latterlig lavt bud, og deretter et annet lavt bud, innrømmer Asger Jensby, daglig leder i KIL.

Etter det Glåmdalen kjenner til skal det siste budet ha vært på rundt 1,75 millioner kroner.

Avtalen ville betydd 1,25 millioner i overgangssum, pluss 250.000 kroner for et visst antall kamper og det samme hvis Solum hadde scoret et ukjent antall mål.

Budet ble blankt avvist.

– Det er ikke noe nytt i denne saken nå. Vi har ikke hørt noe mer fra Aalesund på to uker. Magnus Solum stiller til kamp når vi starter sesongen mot Hødd om snaue to uker, sier Jensby.

– Jeg vet at Aalesund har 10 millioner tilgjengelig i jakten på ny spiss. Kommer det en mail om at disse pengene er våre i bytte mot Magnus, stiller dog ting seg helt annerledes, smiler Jensby.

– Jeg er klar over interessen. Asger og manageren min har informert meg. Det er selvsagt moro å bli lagt merke til, men jeg spiller selvsagt for KIL, sier Solum selv.

Magnus Solum stiller til nettprat på Glåmdalen Nett torsdag klokka 14.00! Send inn dine spørsmål i dialogboksen nedenfor.

Artikkeltags