NSB reddet turnerne med buss

FORNØYDE: Togturen ble kort for Maiken Pettersen (f.v.), Eline Frysjøenden og Johanne Moe Høgberg. Buss for tog ble satt opp fra Skarnes, men da de kom fram til Haga, hadde toget reist.

FORNØYDE: Togturen ble kort for Maiken Pettersen (f.v.), Eline Frysjøenden og Johanne Moe Høgberg. Buss for tog ble satt opp fra Skarnes, men da de kom fram til Haga, hadde toget reist. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

KONGSVINGER: Da toget ble så forsinket at turnerne fra Kongsvinger ikke ville rekke fram til Drammen tidsnok, slo NSB til og kjørte dem i buss – helt til hallen.

DEL

14 unge gymnaster og fire trenere fra Kongsvinger Turn var på vei til Drammen for å delta i konkurranser hele helga, da det oppsto forsinkelser på Kongsvingerbanen fredag ettermiddag.

RAKK TRENINGA: Andrè Fredriksen (f.v.), Henrik Moe Høgberg, Theodor Eriksen, Christoffer Kvesetmoen og Jonas Mykkestue rakk den viktige treninga fredag kveld fordi NSB satte dem på en egen buss og kjørte dem helt til halldøra i Drammen.

RAKK TRENINGA: Andrè Fredriksen (f.v.), Henrik Moe Høgberg, Theodor Eriksen, Christoffer Kvesetmoen og Jonas Mykkestue rakk den viktige treninga fredag kveld fordi NSB satte dem på en egen buss og kjørte dem helt til halldøra i Drammen. Foto:

Turngruppa reiste med tog fra Kongsvinger og videre med buss fra Skarnes fordi en signalfeil på Årnes førte til at Kongsvingerbanen var stengt mellom Skarnes og Haga i fem timer fredag ettermiddag og kveld.

Toget reiste fra bussen

 Da turnere kom fram til Haga, hadde toget reist, og det var 1,5 time til neste tog.

– Det oppsto noe frustrasjon fra trenerne over at turnerne ikke ville rekke fram tidsnok til Drammen til at de fikk gjennomført den planlagte treningen før NM-kvaliken, forteller Karianne Melbye Eriksen.

Så ble det sjekket litt, og snart var det klart at NSB ville sette opp en buss som skulle kjøre turnerne direkte til Drammen slik at de rakk treningen.

Kjempeservice

 Bussen kjørte dem ikke bare til stasjonen i Drammen, men kjørte dem like godt direkte til hallen de skulle trene. Så de slapp også å ta taxier fra stasjonen som var den opprinnelige planen.

Lørdag konkurrerer junior kvinner og junior menn i tumbling og trampett.

Søndag er det junior miks (tre kvinner og tre menn) som konkurrerer i de samme greinene.

Kongsvinger Turn er en klubb i rask vekst. Stadig kommer det flere barn og unge for å slutte seg til klubben for både konkurranse og lek

Artikkeltags