OpplandsPokale, som arrangeres av Oppland Gymnastikk- og Turnkrets (OGTK) i samarbeid med Lillehammer Turnforening, foregikk i helgen, og på plass var en stor gruppe turnere fra KIL turn.

OpplandsPokalen er en konkurranse innenfor troppsgymnastikk og gymnastikkhjul for alle klubber tilsluttet Norges Gymnastikk- og Turnforbund, og det konkurreres i forskjellige nasjonale klasser.

– Det var en stor og forventningsfull gruppe turnere fra Kongsvinger IL som satte seg på bussen fredag ettermiddag og vendte nesene mot Lillehammer, opplyste klubben i en pressemelding etter helgens bragder i stevnet.

Turngruppen fra Kongsvinger stilte med hele 20 forskjellige kombinasjoner av lag, og gjorde det sylskarpt i konkurranse med turnere fra hele Norge.

Det ble blant annet intet mindre to førsteplasser, fire andreplassen og én tredjeplass på de lokale turnerne.

Junior kvinner fikk også en solid fjerdeplass på trampett. I tillegg til pallplasseringene var det gode resultater også for de andre KIL-lagene, og fremfor alt generelt høye karakterer til KIL-turnerne.

En overveldet trener, Kim Fredriksen, var storfornøyd med både turnere og støtteapparat etter helgens fantastiske resultater.

– Det legges merke til Kongsvinger-turnerne blant dommere og andre trenere/lagledere, og det var mye skryt som ble KIL turn til dels over hvor bra nivået har blitt på kort tid, oppsummeres det i pressemeldingen fra klubben.

KIL Turns pallplasseringer i Opplandspokale

1. plass: - Rekrutt tumbling, - Jr. menn tumbling

2. plass: - Rekrutt trampett, - Junior menn trampett, - Junior miks trampett, - Senior miks trampett

3. plass: - Senior miks tumbling