Pimenta la ut følgende tekst på sin Facebook-side minutter etter at Glåmdalen offentliggjorde at han ikke fortsetter i KIL.

«Etter å ha takket nei til det siste tilbudet fra Kongsvinger IL Toppfotball, anonnserer jeg nå at jeg ikke vil trene laget neste sesong.

Med full respekt for klubbens ressurser, er dette en avgjørelse som kun skyldes min overbevisning om at strukturen rundt 1. laget trengte å utvikles – for å optimalisere potensialet i laget.

I et intervju i oktober 2014, da jeg startet i klubben, delte jeg min drøm om å starte et nytt, vakkert kapittel i KILs flotte historie.

Med det vi har oppnådd (mestere i 2015, eliteserie-kvalik i 2016 og cupfinale 2016), har vi ført klubben fra å være det 42. beste laget i Norge til å være nummer 20 i landet.

Noe som først var målet vårt etter fem år.

Og vi har underholdt våre fans med å spille den beste angrepsfotballen i ligaen begge sesonger, mens vi samtidig har utviklet og brukt mange lokale spillere. Vi kan se tilbake på det vi har gjort og være stolte!

Jeg legger ut her en takknemlig tanke til alle som har vært involvert - fra våre fantastiske spillere til dedikerte mennesker i k lubben. Våre sponsorer og en spesiell takk til våre lojale supportere i Kongsvinger Supporterklubb som alltid trodde på at vi ville få dem til å smile igjen.

En ny, gyllen side er blitt skrevet.

Det har vært en ære!»