To KIL-profiler forsvinner

FORSVINNER: Maikel Nieves (t.v.) og Jørgen Richardsen. Montasje: Henrik Holter

FORSVINNER: Maikel Nieves (t.v.) og Jørgen Richardsen. Montasje: Henrik Holter Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

KONGSVINGER: Maikel Nieves og Jørgen Richardsen har spilt sine siste KIL-kamper.

DEL

Tidligere i høst omtalte Glåmdalen at Nieves la ut en kryptisk Snap-melding der han mer enn antydet at han var ferdig i KIL.

Fredag formiddag ble det bekreftet fra Nieves og KIL at 28-åringen fra Gran Canaria gir seg etter tre år i klubben.

– Ut av komfortsonen

– Det er ikke lett å forlate KIL. Jeg har følelser for klubben, stedet og folkene. Jeg er så vant til å være en del av KIL, så det blir trist å forlate klubben, men det er en del av fotballen. 

– Jeg tror man må ut av komfortsonen for å ta neste steg. Det er en trist avgjørelse å ta, men jeg tror den er riktig, legger han til, sa Nieves til klubbens hjemmeside.

Hatt to jobber

29 år gamle Jørgen Richardsen kom til klubben fra Lyn foran 2015-sesongen, og har spilt seg inn i mange KIL-supporteres hjerter med sin oppofrende stil og rolige personlighet.

Sørlendingen stod uten kontrakt etter årets sesong, og torsdag kveld ble det klart at Richardsen har takket nei til det nye tilbudet fra KIL.

Til klubbens hjemmeside sa backen følgende om årsaken til at han nå velger å fortsette fotballkarrieren et annet sted:

– Jeg har vært ønsket med videre, og det setter jeg veldig pris på, samtidig har det vært sånn at jeg har hatt to jobber i perioden jeg har vært her. Det har ført til at jeg har veldig lite fri, for eksempel nå i desember, når resten har fri, må jeg jobbe helt fram til jul.

– Det har gått for en periode, men jeg kjenner at jeg ikke klarer det lenger nå. Familie og kjæreste bor andre steder i Norge. Det blir for liten tid til å treffe de, sier 29-åringen som har jobbet som lærer på NTG ved siden av fotballen.

Sørlandet neste stopp?

Per i dag har ikke Richardsen funnet ny klubbadresse. Håpet hans er å kunne spille fotball på heltid.

– Dersom jeg må fortsette å ha en jobb ved siden av fotballen så ender jeg nok opp på Sørlandet, sa Richardsen før han tok med seg flyttelasset fra Kongsvinger.

Få nyhetene rett på din mobil

Trafikkaos? Storbrann? Ny ordfører? Nå kan du bli varslet om de viktigste nyhetene fra Glåmdalen direkte på din mobiltelefon.

Det er enkelt og det er helt gratis. 

Artikkeltags