Gå til sidens hovedinnhold

KIL Supporterklubb fyller 40 år, og inviterer deg på fest

Artikkelen er over 3 år gammel

KONGSVINGER: KIL Supporterklubb fyller 40 år. Det skal naturligvis feires, slår kasserer i klubben, Thomas Ramstad, fast.

3. november inviterer KIL Supporterklubb til fest og konsert på Vinger Pub. De aktuelle gjestene er Blødrødt, Tilbake Til Steinalderen og Hr. Smiths Venner.

– Vi føler at vi må ha en markering. I tillegg til at vi er 40 år, og fortsatt landets eldste supporterklubb, kjenner vi for å avslutte sesongen med et smell, sier Ramstad.

Førstnevnte band hadde sin første opptreden i Oslo før fjorårets cupfinale, og blir å se for andre gang. Den fastsatte datoen er lagt til rette for Blodrødt, men at datoen er spikret allerede før sesongen er over, spiller en liten rolle for det Ramstad tror blir en ordentlig bra kveld.

– Vi er utrolig stolte av at blodrødt kommer for andre gang på scenen. Datoen for jubileet er 16 februar i år, men vi måtte finne et tidspunkt det passet for dem.

– Det har en tendens til å dø litt etter at sesongen er slutt. Da har vi en liten samling før siste serierunden den fredagen. Det er verken kvalik eller cupfinale å vente på. Da passer det seg veldig bra. Det er ikke noe krav å være medlem. Her er alle hjertelig velkomne, så lenge du føler deg som KIL-supporter, forteller Ramstad.

Få nyhetene rett på din mobil

Trafikkaos? Storbrann? Ny ordfører? Nå kan du bli varslet om de viktigste nyhetene fra Glåmdalen direkte på din mobiltelefon.

Det er enkelt og det er helt gratis. 

 

Kommentarer til denne saken