Gå til sidens hovedinnhold

Tapte tett oppgjør mot Veldre

Artikkelen er over 3 år gammel

STANGE: Det gikk ikke med KIL-gutta som det gjorde med jentene, som mistet 3. plassen på målstreken.

Med seier mot Veldre ville Kongsvinger stikke av med tredjeplass, i den lille serien på seks lag. Slik gikk det ikke, men det var ikke noe å si på at det var en kamp med høy temperatur og høyt tempo.

Lagene byttet seg i mellom om å ha ledelsen, men til pause var det Veldre som var foran med to scoringer. Andre omgang ble ikke noe mindre spennende. Mens Kongsvinger jaktet som mest, ble det tøffe tak i nærduellene, og spillere fra begge lag ved jevne mellomrom nede for telling.

Da det gikk mot slutten ville Kongsvinger på stillingen 22-21 ha utvisning på Veldre, i etterkant av et avbrutt angrep. I stedet ble det utvisning andre veien for munnbruk. Herifra og ut holdt Veldre på det lille forspranget de hadde. Heller ikke etter utvisningen var Kongsvinger effektive nok, og tapte knepent 25-23.

– Vi var ikke helt enig med dommeren i dag, men det var ikke derfor vi tapte, sier spiller Espen Martinsen, og legger til at guttene har hatt fin sesong, selv om de til slutt måtte nøye seg med fjerdeplass.

– Sesongen har vært grei nok, ut ifra de forutsetningene vi har hatt om å ha det moro og gjøre det best mulig. Det har vi stort sett klart, mener Martinsen.

KAMPFAKTA

  • Veldre - Kongsvinger 25-23 (15-13)
  • 3. divisjon hovedserien
  • Dommere: Geir Erling Heien og Rune Kristoffersen
  • Målscorere Kongsvinger: Håkon Ørbog Ødegård 7, Mads Henrik Steffenstorpet 4, Linus Østerud 3, Eirik Bjerke 3, Marcus Motrøen 2, Simen Tronbøl 1, Jørgen Myrvold 1, Jon Eide 1, Iver Bjørnstad 1

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 08:00.