To tap på KIL-gutta

Tung Helg: For Eirik Bjerke og resten av KIL-gutta ble det en tung helg med to tap.Foto: Arkiv

Tung Helg: For Eirik Bjerke og resten av KIL-gutta ble det en tung helg med to tap.Foto: Arkiv

Artikkelen er over 3 år gammel

Østre Toten: Med to kamper på en dag, ble den en tøff helg for KIL-gutta.

DEL

– Det gikk ikke veien. Vi spilte en god kamp offensivt mot Toten, men vi klarte ikke å finne ut av det bakover. Vi prøvde hele kampen å finne en løsning på det defensive spillet, men lyktes ikke, forteller trener Jon Eide.

Det var en intens og fysisk krevende kamp, som skulle vise seg å prege KIL-gutta resten av dagen. Totningene var hakket bedre hele veien, og vant komfortabelt 35–29.

– Når vi presterer på toppnivå skal vi ikke ha så store problemer med å slå Toten, men det gjorde vi ikke i dag. Tross tap synes jeg flere spillere sto fram på en god måte.

3. divisjon avd. 3

Toten HK – Kongsvinger 35–29 (18–15)

Totenhallen

Dommere: Jan Erik Furulund og Tom Karlsen

KILs målscorere: Linus Østerud 7, Håkon Ødegård og Mads Henrik Steffenstorpet 6, Eirik Bjerke 4, Håkon Westli 3, Marcus Motrøen 2 og Iver Bjørnstad 1

Kort pause

KIL-gutta fikk ikke hvile lenge før det var på'n igjen.

– Vi hadde cirka en times pause mellom den første kampen til vi begynte forberedelsene mot den neste. Det skulle vise seg å bli litt for tøft, forteller Eide.

Andrelaget til Toten sto på motsatt banehalvdel i den andre kampen, og det er et lag som friske KIL-bein ikke skal ha store problemer med å slå.

– Dette var rett og slett dårlige, sa Eide til Glåmdalen etter at KIL tapte 30–24.

– Jevnt over var vi tre hakk under der vi pleier å være. Det var mange slitne bein, og det var vi forberedt på, men jeg trodde vi skulle takle to kamper på rad bedre. Nå er det bare å rette fokuset på neste kamp, så skal vi slå tilbake da Toten kommer på besøk hit i mars, avslutter treneren.

3. divisjon avd. 3

Toten HK 2 – Kongsvinger 30–24 (20–13)

Totenhallen

Dommere: Geir Erling Heien og Kristen Jembile

KILs målscorere: Mads Henrik Steffenstorpet 5, Linus ØSterud og Jørgen Lillehagen Myrvold 4, Timen Tronbøl og Iber Bjørnstad 3, Håkon Westli 2, Marcus Motrøen, Jon Eide og Håkon Ødegård 1

Artikkeltags