Gå til sidens hovedinnhold

Knusende overlegne KIL suser videre

Artikkelen er over 3 år gammel

KONGSVINGER: Festen i toppen fortsetter. Nå er sesongen halvspilt, og de store seierne fortsetter bare å komme.

Det meste går veien for KIL, og første omgang mot Otta var på langt nær det beste spillet for denne sesongen.

Det viste også måltavla, etter et solid forsprang på 21 mål, og en kamp som for lengst var punktert.

– Vi vinner i hvert fall kamper. Det er greit. Vi leder til pausen med 21 mål og avslutter med 21 mål. Da er vi litt bakpå, men jeg tror vi aldri har spilt så bra som i denne første omgangen. Det var voldsomt.

– Alt stemte i 1 omgang. Så rullerer vi i litt i laget. Otta er ikke noe dårlig lag, de fikk til litt mer av det de ville, men det hadde ikke så mye å si. Det er ikke noe å stresse med. Vi har mye fart og mye bra forsvar som fungerer veldig godt. Da blir det vanskelig å ta oss. De er godt trente, denne gjengen her, sier KIL-trener Krummy Halldorsson om laget kampen.

Ikke så mye å si

Etter en slik kamp var det ikke så mye mer å si. I Tråstadhallen ender det som regel med slike sifre, og stemningen i laget er fortsatt på topp.

– Vi er glade i å score mål. Det er veldig bra stemning nå. Det er ikke så mye mer å si. Det er lett å være trener for denne gjengen her. De holder et bra nivå.

KAMPFAKTA:

  • KIL–Otta 43–22 (27-6)
  • 3. divisjon kvinner Målscorere: Vilde Jacobsen (9), Birta Gretardsdottir (8), Sara Hjaltadottir (7), Ida Solberg (6), Margrethe Bjergene (5), Ingrid Vanebo (4), Kaja Bråthen (3), Maiken Karlsen (1)

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.