Får bortekamp mot Nybergsund

Forberedt: Hans-Erik Eriksen forlanger kun det beste mot Nybergsund, og ser samtidig mot lysere tider.foto: Arkiv

Forberedt: Hans-Erik Eriksen forlanger kun det beste mot Nybergsund, og ser samtidig mot lysere tider.foto: Arkiv

Artikkelen er over 2 år gammel

KONGSVINGER: NFF har satt opp KIL til å reise mot Trysil i andre runde av cupen. Kampen spilles 25. mai.

DEL

Nybergsund har til nå ikke hatt noe mer enn en någen åpning i serien, hvor poengfangsten teller tre poeng på tre kamper. I cupen har de imidlertid allerede slått ut HamKam, serieleder i samme avdeling.

Vant i vinter

Eriksens første seier i KIL kom mot nettopp Nybergsund, da lagene i vinter møtte hverandre i Kongsvingerhallen. Flere måneder i etterkant, vektlegger han ikke det for mye, og før oppgjøret må nye vurderinger på plass.

– Jeg skal ikke la den kampen styre for mye av hva jeg skal vite om Nybergsund. De kommer vi til å få brei og grundig informasjon om senere.

– Nå er det også mulig å se 2. divisjon på video, så det skulle vi få til, sier KIL-trener Hans-Erik Eriksen.

Ikke overrasket

Før oppsettet var klart, lå det litt i kortene at motstand fra 2. divisjon kom til å bli utfallet. Vanskelighetsgraden sammenlignet med den første, er altså ganske åpenbart økt, men så lenge KIL finner formen, har Eriksen stor tro på avansement:

– Vi vet at det kommer til å bli en vanskelig kamp, men samtidig har vi også det som skal til for å komme oss videre, sier Eriksen.

– Ut av trøbbel

Uavhengig av divisjon, har Kongsvinger og Nybergsund i seriesammenheng, hatt en del til felles på resultatene til nå.

Det har Eriksen tenkt til å få en slutt på, og at cupen spilles midt i uka er ingen hindring for at laget stiller så toppet som overhodet mulig.

– Kampene kommer tett i tett i mai. Det synes vi er veldig bra, og cupen er viktig for oss, sier Eriksen

Moden tid for endring

Med opptil flere spillere som allerede er på vei tilbake, tror Eriksen videre at tiden er inne for andre boller.

– Vi får se hvilke spillere vi har tilgjengelig. For oss handler det om å navigere oss ut av trøbbel, og jeg håper virkelig at det kommer flere spillere tilbake på feltet. Da må vi vise at vi blir langt mer slagkraftige, enn hva vi blant annet gjorde forrige kamp.

Også spillerne har sett seg lei av den skjeve starten, og poengtapene har gjort dem enda klarere for kamp, tillegger Eriksen avslutningsvis:

– Vi har blitt en kraftig motivert gjeng. Det har vi alltid vært, men jeg ser at motivasjonen øker med økt konkurranse i laget. Jeg tror vi nå går inn i en tid hvor negative resultater skal snus om til positive.

Artikkeltags