– Vi er en bra og ivrig gjeng

Jubel: KIL G13 har denne dagen hatt en enkel dag på Ekebergsletta.

Jubel: KIL G13 har denne dagen hatt en enkel dag på Ekebergsletta. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

OSLO: 18–2 i målforskjell ble mandagens fasit. Fortsatt må de vente på avansement, men stadig nærmer det seg.

DEL

Fra start til mål har det bare vært ett lag på banen når KIL G13 har spilt ball. Tidlig på dagen endte det 10–1 mot Korsvoll 2, og i ettermiddag ble det 8–1 mot Lyngbø.

Ved veis ende virker det altså å være lite å sette fingeren på.

– Dette har vært en bra dag. Vi har fått til mye av det vi har trent på, og scoret mye mål. Så har det vært mye forskjellige målscorere, og god innsats fra alle. Vi gleder oss til fortsettelsen, sier hovedtrener Simen Sætre.

– Har dere i det hele tatt kjent på motstand i dag?

– Nei, i dag har det vært lite. Vi får se i morgen, da får vi vel en gruppefinale mot Nordstrand. Vinner vi gruppa går vi rett til 16-delsfinale, og da får vi en dag ekstra å hvile på, sier Sætre.

Gjør som 12.000 andre – følg Glåmdalen på Facebook

Ingen andredagsnerver

Dagen har vært noe helt annet enn gårsdagens møte med Frigg. Da ble det med «bare» 2–2 og uavgjort, og det er derfor avansementet ikke er sikret helt enda, tross ledelse i puljen.

– Vi burde ha vunnet i går også, men vi fikk en utvist. Det var vel litt åpningsnerver også, fortsetter Sætre, som videre tenker i korte baner om hva som venter rundt neste sving:

– Vi er en bra og ivrig gjeng, og det en fin gjeng å jobbe med. Nå må vi ta en kamp om gangen. Vi vet at det i utslagsrundene dreier seg om å ha dagen og stang inn. Alt kan skje, sier Sætre.

Artikkeltags