Lager du bedre pepperkakehus enn oss? Vinn gavekort!

Pepperkakehus: Heidi Løken (foran t.v.) og Martha-Lill Nordby Hansen prøvde så godt de kunne å bygge pepperkakehus i Glåmdalens redaksjonslokaler torsdag. Det var ikke akkurat til stor hjelp at Mtahilde Lea (f.v.), Bård Engh, Henning Danielsen, Ingvill Lia Bolsgaard, Tom R. Hæhre, Raj Kumar, Terje Sundby, Per-Erik Stømner og Thor Sørum-Johansen hadde mer eller mindre gode råd å komme med.

Pepperkakehus: Heidi Løken (foran t.v.) og Martha-Lill Nordby Hansen prøvde så godt de kunne å bygge pepperkakehus i Glåmdalens redaksjonslokaler torsdag. Det var ikke akkurat til stor hjelp at Mtahilde Lea (f.v.), Bård Engh, Henning Danielsen, Ingvill Lia Bolsgaard, Tom R. Hæhre, Raj Kumar, Terje Sundby, Per-Erik Stømner og Thor Sørum-Johansen hadde mer eller mindre gode råd å komme med. Foto:

Av

Vi i Glåmdalen har ikke helt teken på pepperkakehus-bygginga, men det har kanskje dere? Da vil vi gjerne invitere dere til å delta i vår store, uhøytidelige pepperkakehus-konkurranse.

DEL

Journalist Martha-Lill Nordby Hansen og markedskonsulent Heidi Løken hadde ganske bra teken. Dette til tross for at mange av de andre ansatte i Glåmdalen kom med sine mer eller mindre gode meninger, tips eller råd til hvordan et perfekt pepperkakehus til jul burde se ut.

Men vi vil derimot veldig gjerne se hvordan ditt pepperkakehus til jul skal se ut. Derfor inviterer vi dere til å bli med på vår uhøytidelige konkurranse der vi vil kåre årets pepperkakehus. Vinneren får et gavekort på 1000 kroner og vil bli kåret 16. desember.

Det vi kommer til å se etter blant deltakerne er ikke nødvendigvis det fineste, største eller mest perfekte pepperkakehuset. Vi vil heller vektlegge originalitet, kreativitet og at man klarer å sette sitt helt eget preg på mesterverket. Det må altså gjerne være både skjevt og vaklevoren, bare det presenteres på en litt kreativ eller original måte.

Måten du kan delta på er ved å sende oss bilde av deres mesterverk. Vi ber om to bilder fra vært bidrag, ett av selve huset, samt ett av de som har bygget huset samme med pepperkakehuset. Ved å delta aksepterer du at bildene kan bli publisert på Glåmdalens plattformer både digitalt og på print. Vi vil også gjerne vise fram alle de gode bidragene vi håper og tror kommer inn underveis, og vil legge ut noen gode bidrag på Glåmdalens Instagram-konto hver dag. Er du ikke følger av Glåmdalen på Instagram, kan du finne oss ved å søker opp «glomdalen».

Bli med da vel! Send oss en mail med dine to bilder og en kort tekst som beskriver pepperkakehuset og hvem som har laget det, til konkurranse@glomdalen.no innen 15. desember. Merk mailen med «Årets pepperkakehus».

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken