Glåmdalen har fulgt Kaja Caroline Kojans misse-reise tett. I oppkjøringen til Miss Universe-finalen som foregikk natt til mandag, har Miss Norway-vinneren sendt inn flere små glimt av missetilværelsen.

Natt til mandag ble det klart hvem som kunne smykke seg med tittelen «Miss Universe». Det ble Kajas venninne Demi-Leigh Nel-Peters fra Sør-Afrika.

– Jeg ble kjempeglad da hun vant. Det kom noen tårer, for vi er blitt veldig gode venner, forteller Kaja Caroline Kojan.

Finalen fant sted i Las Vegas, og selv om hun ikke kom blant topp 16 slik hun hadde håpet, reiser hun på ingen måte skuffet hjem.

– Jeg har vært meg selv hele veien, hjulpet andre og kost meg masse. Jeg har fått oppleve mange utflukter, og det går helt fint ikke å vinne den store tittelen. Det har vært en fantastisk reise, sier hun.

Og fortsetter:

– Jeg føler meg heldig som har fått være med på dette. Nå blir jeg i Las Vegas til tirsdag, og skal bare kose meg sammen med familien. Jeg har familie både fra Norge og Los Angeles på besøk.

– Hva har vært høydepunktet?

– Å møte alle deltakerne. Jeg er blitt kjent med mange snille jenter fra hele verden, så jeg kommer nok til å reise litt rundt for å besøke dem, svarer Kaja Caroline Kojan, som forteller at hun blant annet skal jobbe med 2018-deltakerne i Miss Norway når hun kommer hjem.

Få nyhetene rett på din mobil

Trafikkaos? Storbrann? Ny ordfører? Nå kan du bli varslet om de viktigste nyhetene fra Glåmdalen direkte på din mobiltelefon.

Det er enkelt og det er helt gratis.