Det er helt utrolig å tenke på at tiden har gått så fort, og at jeg er på vei til Miss Universe 2017 i Las Vegas.

For meg starter hkonkurransen den 11. november, da alle utøvere møtes. Vi skal øve på koreografi, dra ut på eventer og ikke minst intervjuer og presse.

Finalen er 26.nov på FOX, da det hele avgjøres. Mange lurer kanskje på hvorfor jeg reiser ned tre dager før det begynner. Jeg ønsker å ha litt tid til å komme inn i riktig døgnrytme, bli kjent med byen og få vært med på noen attraksjoner før det hele starter, så jeg får utnyttet turen fullt ut.

Nå har jeg kommet frem, og jeg skal nå bo tre dager i en leilighet. Flyreisen startet med to timer og tretti minutter til London. Deretter ti timer og førti minutter fra London til Las Vegas. Dette er min første reise helt alene og jeg tror hvem som helst vokser stort på det.

Jeg får virkelig testet ut retningssansen min, hvor selvstendig jeg kan være og det å måtte ta initiativ med andre personer. Allerede nå merker jeg at folkene her nede er kjempekoselig,e og hvem som helst tar kontakt med deg bare for å være hyggelig. 

Videre gleder jeg meg masse til å møte de andre deltagerene, komme i gang med alt vi skal av eventer og møte den fantastiske coachen for å gå catwalk. Under hele oppholdet sender jeg inn videoer til Glåmdalen slik at alle kan være med på dette eventyret.