Glåmdalen har fulgt Kaja Kojans misse-reise tett. Nå skal vi følge henne enda tettere.

Kojan skal i tiden fremover sende inn videoer av hennes reise frem mot finalen.

Mandag pakket hun sakene og reiste til Vietnam og der ble hun mottatt som en stjerne, og ble møtt av mange mennesker, vakter og fotografer.

Lørdag forteller Kaja om sine sterke inntrykk i Vietnam:

«Jeg prater veldig dårlig i denne videoen, fordi jeg var tom for ord og lei meg. Dette stedet ligger ca en time unna Ho Chi Minh, og det bor tilsammen 120 foreldreløse barn her.

Disse barna har bare blitt sluppet av her og aldri blitt hentet igjen, og noen av dem har bare blitt kastet på gaten. Alle ungene er rammet av en farlig gass, som gjør at dem verken kan gå, stå, prate, spise selv eller uttrykke følelser igjennom ansiktsuttrykk.

Jeg hadde planer om å sende live på Facebook, men syntes ikke dette er noe som skal publiseres på sosiale medier. De som jobbet der, har skrevet under papirer på at dem ikke har familie eller tilknytning til noen, fordi det er så stort ansvar å ta vare på ungene.

Det er helt forferdelig å se unger bundet fast i sengene og at det kunne vært hvem som helst.

Disse er helt uskyldige små barn som fortjener å oppleve verden like mye som alle oss andre. Du får et helt annet perspektiv på livet når du får oppleve og se noe som dette.»

LES OGSÅ:

Bildeserie

Miss Norway-kandidat Kaja Kojan

Bildeserie

Norges peneste jenter i byen

– Jeg merker at folk er redd for at jeg skal miste bakkekontakten

Kaja fra Kongsvinger grep finaleplassen

Lokal Miss Norway-kandidat