Når det kommer til å kjøpe julegaver til barn er det ingen tvil om at det er leker, spill eller elektronikk som er tingen.

De fleste barn er glade i leker som bråker og lyser mye, til de fleste eldere sin store frustrasjon. Derfor er et lite tips og kjøpe leker eller spill som ikke går på batteri. Disse lekene vil holde lenger og bevare julefreden.

Til jentene

Til jentene er Hannah Montana og High School Musical effekter som gjelder. Både Hannah Montana og High School Musical har blitt ekstremt populært i den siste tiden, så mange har store ønsker og drømmer om disse tingene. En annen slager under juletreet dette året er Hello Kitty ting, i alle mulige former og fasonger.

Andre tips til jentene:

Barbie

Sminke

Smykker

Bamser

Lego

Til gutta boys

Til gutta boys er effekter til filmen ”Cars” en hit. Man kan få tak i nesten alle mulige effekter til filmen i lekebutikkene, der blant annet småbiler er det mest populære. Biler som ”Lightning McQueen”, ”Harry Knøl” og ”Bill” er de de fleste kjøper, men det finnes flere titalls andre biler i samme serie. Det finnes også effekter som bilbaner, tegnebrett, godteri i samme serie.

Andre tips til gutta:

Playstation og playstationspill

Snøballkanon

Rattkjelke eller ski

Lego

Andre gavetips:

Filmer

Bøker

Spill

Abonnement på Donald

Et siste tips

Et annet tips er å leke nisse hos barna og samle inn ønskelister, de fleste skriver lange ønskelister og der kan man alltids hente inn tips til hva de virkelig ønsker seg!