Tiden nærmer seg, vi venter alle sammen. Snart er tiden inne. Det er mørkt, julelukta sitter ennå i veggene, men jula er over. Hvert år på denne tiden skjer akkurat det samme. Julepynten åker ut, og inn kommer maset fra mor i huset om å trimme av seg julematen. Her er julegavetipset som både hjelper mor og gir deg bonusen av en ny spillmaskin. Allier deg med noen andre som er like lei av treningsmaset og gi mor Wii Fit.

Med Wii fit i hus, kan mor trene og gjøre øvelser når hun selv vil! Ikke bare er dette en ny måte å trene på, men den er utrolig praktisk, fordi da slipper mor å forlate huset.

Wii fit er produsert av Nintendo, og er egentlig et tv-spill utvidet med dingser man kan bruke til å trimme med. Det følger med et balansebrett, som føler hvordan man står på det, fordeler vekten og beveger seg. Så er det bare å bevege seg med trimbevegesler til instruksjonene på tv-skjermen. Balansebrettet er faktisk så følsomt at det kan beregne vektforskjellen fra når du puster inn og ut – fancy!

I tillegg kan Wii brukes til mange andre heftige tv-spill, moro for hele familien og en fin måte å sørge for at også du får det du ønsker deg til jul.