Tøffe forhandlinger i jordbruksoppgjøret

Leder i Norsk Bonde- og Småbrukarlag, Ann Merete Furuberg er ikke fornøyd med tilbudet, men forhandler fortsatt ved midnatt.

Leder i Norsk Bonde- og Småbrukarlag, Ann Merete Furuberg er ikke fornøyd med tilbudet, men forhandler fortsatt ved midnatt. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Oslo (NTB): Det foregår tøffe forhandlinger mellom partene i jordbruksoppgjøret med frist midnatt. Det kan være mulig at forhandlingene fortsetter lørdag, ifølge Bondelaget.

DEL

– Det har vært tøffe tak i forhandlingene og det er ingen avklaring ennå. Det er sjelden man går over fristen og benytter noe tid neste dag. Det vil eventuelt være en mulighet i år, sier kommunikasjonssjef Lise Boeck Jakobsen i Norges Bondelag til NTB i 22-tiden fredag.

Fristen for avklaring er midnatt natt til lørdag. Jakobsen vil ikke kommentere hvilke punkter som er særdeles vanskelig for partene om å bli enige om.

– Fra jordbrukets sin side er vi opptatt av våre hovedprioriteringer, som særlig er å løfte de små og mellomstore brukene økonomisk. Det er i den siste fasen viktig å få på plass hovedprioriteringene, sier Jakobsen. (©NTB)

Artikkeltags