– Vi skal klare 8.-plassen

JUBEL: Knights-spillerne jubler etter Linus Rolinders straffeslagscoring.

JUBEL: Knights-spillerne jubler etter Linus Rolinders straffeslagscoring. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Henrik Olsén er klar på hva som er målet før eliteseriestarten.

DEL

Svensken har over 80 kamper i Allsvenskan, åtte kamper for det svenske U18-landslaget, og nå skal 22-åringen sørge for at Knights beholder plassen i eliteserien.

– Vi har et helt greit lag med mye potensial. Får vi ut det og alle drar i samme retning tror jeg vi skal klare 8.-plassen, sier Olsén til Glåmdalen.

– Ligaen er populær

Olsén signerte for Knights i august og blir en viktig brikke mot fornyet kontrakt. Han forteller hvorfor han valgte Kongsvinger Knights som ny arbeidsgiver.

– Jeg fikk ikke kontrakt med en klubb fra Allsvenskan, og da Knights skal spille i eliteserien, ble det dem. Det er en populær liga med mange bra importer, sier han.

– Har du noe mål for sesongen?

– Jeg vil bare vinne kamper, så får vi ta alt som det kommer. Målet er å sørge for at klubben blir i eliteserien. Vi må bare jobbe som et lag, ellers blir det ikke bra, sier 22-åringen, som føler han har kommet godt inn i spillergruppa.

– Han har mer å vise oss

Lørdag scoret han ett mål og leverte én assist i treningskampen mot Frisk Asker, som til slutt måtte avgjøres på straffeslag, der Knights trakk det lengste strået.

– Vi gjør en bra kamp og jobber hardt i dag, men slipper til litt for mye. Vi er ikke noe dårligere enn Frisk, sier 22-åringen.

Knights-trener Svein-Ove Nermo mener Olsén blir veldig viktig kommende sesong, men påpeker at vi ikke har sett det beste av ham ennå.

– Han blir veldig viktig og er vår første senter, men han har mye mer å vise oss.

– Liten frontfigur

Olsén beskrives som en spiller som er god på skøyter, har bra spilleforståelse, bra fysikk og skudd. Akkurat det Knights har hatt for få av, ifølge Nermo.

– Vi har hentet ham for å være en liten frontfigur, men han kan ikke dra lasset alene. Alle må gi hundre prosent samtidig for å få slike kamper som i går, sier Nermo til Glåmdalen.

Artikkeltags