- For å følge litt med i tiden har vi besluttet å endre navn fra KIL Hockey til Kongsvinger Knights, sier leder John Ellingsen.

- Vi har hatt forslaget ute på høring blant klubbens medlemmer, og har spesielt fått gode tilbakemeldinger fra de yngre utøverne. I tillegg har flere sponsorer vært positive til det nye navnet.

Den nye logoen ligger allerede ute på KIL Hockeys hjemmesider på Internett, og etter et snaut års arbeid er KIL-ledelsen fornøyd med sluttproduktet:- Vi følte vi trengte en litt mer sporty logo, i stil med lagene i eliteserien og i NHL. Den gamle var også fin, men ikke helt med «i tiden». Vi syntes det var viktig å knytte logoen opp mot byen, og har derfor brukt byvåpenet i tillegg til festningen. Det er også hovedgrunnen til at det ble Knights - riddere, forklarer Ellingsen, som ikke legger skjul på at KILs nye ansikt utad også kan ha økonomiske fordeler.

- Etter hvert vil vi vurdere å lage egne produkter med Kongsvinger Knights-logoen på. Vi håper at både de yngre og også litt eldre hockeysupportere synes det kan være litt moro å gå med supporterutstyr.