- Jeg blir i Storhamar

Artikkelen er over 15 år gammel

Stjernen var på banen, men Eirik Skadsdammen valgte å skrive under på en ny kontrakt med Storhamar før uttaket til B-VM ble gjort.

DEL

- Det er mulig jeg skulle hatt litt mer is i magen. Jeg kunne nok ha presset opp lønna mi litt mer hvis jeg hadde hatt VM-innsatsen å slå i bordet med. Men ingen regnet med at jeg skulle komme med i troppen, så jeg går ikke rundt og angrer på at jeg skrev under for Storhamar. Stjernen var på banen, men det kom ikke noe konkret ut av det, sier Eirik til Glåmdalen.

Ikke utlandet

Flere av spillerne som deltok for Norge er på vei ut til utlandet. Lars Erik Spets skrev under for Brynäs, og Morten Ask ser også ut til å forlate Vålerenga.

Men Eirik har ikke hørt noe fra utlandet.

- Per i dag har jeg ingen personlig agent, det ville kanskje forandret noe. Nå har jeg skrevet under på en såkalt en pluss en-avtale. Det vil si at både Storhamar og jeg kan si opp avtalen innen april neste år.

- Kommer jeg med til A-VM neste år, vil det være et betydelig mye bedre utstillingsvindu, sier Skadsdammen, og legger til:

- Å komme med på landslaget til det mesterskapet vil trolig bli enda hardere enn i år, men jeg ser ingen grunn til at jeg ikke skal utvikle meg ytterligere de kommende månedene.

- Må heve meg

Selv om avslutningen på sesongen var førsteklasses, er ikke Lunderseter-karen helt fornøyd med sin egen sesong.

- Det gikk trått på klubblaget. Jeg er først og fremst en målscorer, men i antall poeng (15 poeng, 10 scoringer) var dette en altfor dårlig sesong. Spillet for øvrig var trenerne fornøyd med, men jeg er nødt til å heve meg til neste sesong, sier 23-åringen selvkritisk.

Nå har han hatt noen rolige dager sammen med familien på «Sætra».

- Det har vært godt. Jeg har ikke trent altfor mye. Men på mandag er jeg i gang igjen med sommertreninga på Hamar. Jeg fikk en uke fri. Noe mer trenger jeg ikke. Jeg blir rastløs hvis jeg ikke har noe å finne på, sier Eirik og smiler bredt.

Artikkeltags