Her signerer divisjonens beste nordmann for Knights

SINGERER: Martin Scott Hagen kommer fra Ringerike ishockey, og har nå signert med Knights - her ved styreleder Stian Ellingsen.

SINGERER: Martin Scott Hagen kommer fra Ringerike ishockey, og har nå signert med Knights - her ved styreleder Stian Ellingsen. Foto:

Artikkelen er over 6 år gammel

Kongsvinger Knights har signert forrige sesongs beste norske poengplukker i 1. divisjon – Martin Scott Hagen (28) fra Ringerike Panthers – på en ettårskontrakt.

DEL

Scott Hagen produserte 58 poeng for laget som endte som nummer fire denne sesongen.

– Jeg gleder meg til å prøve noe nytt, og være med på et nytt eventyr. Klubben har lagt frem et spennende konsept, og en bra satsing for å nå målene de har satt seg. Vi skal kjempe i toppen og i det minste spille kvalik kommende sesong, sier Scott Hagen.

– Passer perfekt

– Dette er en veldig bra signering av oss. Vår førsteprioritet på denne tiden av året er å få tak i gode norske spillere. Vi må bli bedre og bredere på det punktet. Dette er en spiller som passer perfekt inn i den kategorien, sier Knights' trener og sportssjef Svein-Ove Nermo.

Klubbens uttalte mål for neste sesong er opprykk til Get-ligaen. Klubben jobber i disse dager med å forsterke stallen – i tlllegg til å forlenge kontraktene med spillerne som var i klubben forrige sesong.

Bare Preben Birkeflot hadde kontrakt utover denne sesongen. Men nå er også Ole Martin Sagli (1 år), Kim André Fremming (2 år), Fredrik Fleischer (1 år), Tom Ivar Hesbråten (1 år), Tommy Sandnes (1 år) og Ole Marius Bjørnslett (2 år, ny fra Nes) signert.

Kommer fra Ringerike

Martin Scott Hagen er opprinnelige Vålerenga-gutt, men har bare én A–kamp. Forwarden har imidlertid flere kamper i Get-ligaen for både Furuset og Lørenskog. Da Furuset rykket ned fra Norges øverste nivå i 2009, ble Scott Hagen med ned. Etter to sesonger i Furuset (67 og 57 poeng), gikk ferden videre til hardtsatsende Ringerike. Der har han spilt i tre sesonger – og produsert henholdsvis 60, 71 og 58 poeng.

Med sine 71 poeng ble Scott Hagen også i 2012/2013-sesongen nordmannen lengst opp på poenglista. Ringerike ble den sesongen nummer to – og spilte kvalifisering om opprykk til Get-ligaen.

Scott Hagen er bosatt på Skedsmo – og jobber i Coca Cola. Det vil han fortsette med ved siden av å spille hockey for Kongsvinger Knights. Forwarden vil få nummer 81 i Knights.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 08:00.