Erfarne talenter klare for Knights

KAMERATER: Ole Morten Furuseth (t.v.) og Christer Simonsen har aldri spilt på samme lag, men kjenner hverandre godt.

KAMERATER: Ole Morten Furuseth (t.v.) og Christer Simonsen har aldri spilt på samme lag, men kjenner hverandre godt. Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Knights signerte fredag et talent med GET-liga-erfaring og et annet med VM-spill bak seg.

DEL

Christer Simonsen (20) og Ole Morten Furseth (20) er klare for Knights. Sistnevnte signerte for et år mens Simonsen satt signaturen sin på en toårskontrakt.

Simonsen kommer fra Manglerud Star hvor han spilte 33 kamper forrige sesong. Der gjorde backen fem mål og 19 assist. Unggutten spilte også sju kamper i U20-VM i vår.

– Jeg er veldig fornøyd med å være på plass her i Kongsvinger. Det blir moro å spille i den nye hallen med såpass mye folk på tribunen, sier Simonsen.

Hovedtrener og sportssjef i Knights, Svein-Ove Nermo er fornøyd med fredagens signeringer.

Svensken synes både Simonsen og Furseth er to spennende spillere. Simonsen blir karakterisert som en moderne back som er god både frem- og bakover, i over- og undertall og har stor spilleforståelse.

Når det kommer til målvakt Furseth, mener Nermo at fjorårets gitte førstemålvakt, Jesper Ekeberg, har fått en stor konkurrent til plassen mellom stengene. Furseth kommer fra Lørenskog hvor han i fjor fikk fem kamper i GET-ligaen.

– Jeg gleder meg veldig mye til å komme igang her på Kongsvinger. Dette er en god mulighet for meg til å utvikle meg en hel del, sier Knights' nye målvakt.

– Det er to spillere med stort potensial som kan gjøre det bra for oss fra første stund, sier Nermo.

Les mer om Knights' nye spillere i lørdagens utgave av Glåmdalen!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken