Gå til sidens hovedinnhold

Inviterer til folkemøte om hvordan Kongsvinger skal bli

Artikkelen er over 2 år gammel

KONGSVINGER: Mener du noe om hyttebygging på Bæreia, hotell i Byparken, parkeringsmulighetene i sentrum eller om noe annet som gjelder bruk av arealer i Kongsvinger?

Da bør du sette tirsdag kveld etter påske! Kommunen inviterer nemlig til folkemøte tirsdag 23. april klokka 18.00 i rådhuset om forslaget til arealplan og forslaget til parkeringsstrategi.

– I tillegg til at vi orienterer om hovedgrepene i det som ligger ute har vi utfordret noen personer til å reflektere rundt grepene i arealdelen ut fra sitt ståsted som organisasjon/samfunnsaktør. Dette for å spille opp til en debatt og meningsytring med salen, forteller Hilde Nygaard, rådgiver i samfunnsstaben i Kongsvinger kommune .

Her er noen av dem som er utfordret til å komme med innspill under møtet:

Per Nygaard, Sparebank1-Østlandet - næringsperspektivet, Johan Aarskog, leder av Brandval og Vinger Bondelag – landbruksperspektivet, Lars Nymoen, Boligpartner – boligbyggingsperspektivet, Paul Larsson, Positiv byutvikling – byutviklingsperspektivet, Lene Margrethe Sætaberget, leder av DNT Finnskogen og omegn – friluftslivsperspektivet, og Ole Reidar Gjems, hytteutviklingsperspektivet.

 

Kommentarer til denne saken