Grovt gullsmedinnbrudd i natt - politiet jakter på tre gjerningspersoner

POLITIET PÅ STEDET: Flere politipatruljer er på stedet ved gullsmeden i Brumunddal, som natt til mandag ble utsatt for et grovt innbrudd.

POLITIET PÅ STEDET: Flere politipatruljer er på stedet ved gullsmeden i Brumunddal, som natt til mandag ble utsatt for et grovt innbrudd. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

I løpet av natten har tre gjerningspersoner gjort et gullsmedbrekk i Brumunddal.

DEL

– Vi fikk melding fra flere personer rundt klokken 2.15, som hadde hørt en rute bli knust i Brumunddal sentrum. To vitner så tre personer løpe fra stedet, opplyser operasjonsleder Jan Olav Bredesen i Innlandet politidistrikt til NTB.

Ifølge politiet er det foreløpig uvisst hva som er stjålet fra stedet, men politiet rykket umiddelbart ut med flere patruljer til stedet.

Ingen pågrepet

Eieren var også raskt på stedet, og han hadde i natt heller ingen oversikt over hva som var tatt.

Kriminalteknikkere er nå igang med å jobbe på stedet.

Foreløpig er ingen gjerningspersoner funnet.

– Ingen er pågrepet. Vi fortsetter å jobbe med saken, sier Bredesen, som opplyser at et øyevitne beskrev gjerningspersonene som maskerte.

Utenfor gullsmeden i Brumunddal er flere  politipatruljer på plass mandag morgen. Ringsaker Blads journalist får ingen informasjon på stedet, men blir henvist videre til operasjonssentralen.

Flere montere knust

Ved 07-tiden jobber flere kriminalteknikkere inne i butikken med sporsikring.

Det kan se ut som om innbruddstyvene har banet seg veg gjennom frontdøra på butikken - glasset på denne er fullstendig knust.

Fra utsiden kan man også se at flere montere er brutt opp, knust og raidet.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.