Idol-finalen fredag kveld: Vinner Mari (15) eller Oda (23)?

Idol, program 7. 
Mari Bølla, Oda Kristine Gondrosen og Tore Pedersen er klare for finalen i Idol 2020.

Idol, program 7. Mari Bølla, Oda Kristine Gondrosen og Tore Pedersen er klare for finalen i Idol 2020. Foto:

Mari Eriksen Bølla er den eneste som aldri har vært i fare for å ryke ut av Idol. I kveld er 15-åringen bookmaker-favoritt til å vinne hele konkurransen.

DEL

Mari har nær familie i Solør, og Oda Gondrosen har aner fra Lunderseter, så her kan det bli «lokal» seier for glåmdalsdistriktet, uansett. Etter en noe annerledes Idol-sesong uten live publikum, er det i kveld duket for den store finalen i et tomt Telenor Arena. Den tredje finalisten er Tore Pedersen (17).

Den lokale heiagjengen: – Vi har trua på Idol-Mari

Alle tre deltakere har vært blant favorittene til å vinne gjennom hele sesongen hos spillselskapet ComeOn! I år er det sytten år siden Kurt Nilsen ble kåret til Norges første Idol-vinner. Årets finale er også historisk, i og med at det aldri før har vært tre deltakere i en Idol-finale før i år.

Mari (15) og Oda (23) er favoritter til å nå Idol-finalen – og begge har slekta her

Mari har imponert både publikum og dommerne denne våren, og er den eneste deltakeren som aldri har vært blant de tre med færrest stemmer. Det gjør henne til en soleklar favoritt, med odds på 1.50.

Det blir en todelt finale. Først skal deltakerne fremføre og duellere om de to siste plassene før det står to igjen. Når to står igjen skal de synge på nytt og en vinner vil bli kåret for Idol 2020.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 08:00.