Null bud på Dæhlies luksushytte

TUNGSOLGT LUKSUS: Hytta til Bjørn Dæhlie, har ligget ute for salg siden september i fjor.

TUNGSOLGT LUKSUS: Hytta til Bjørn Dæhlie, har ligget ute for salg siden september i fjor.

Av

Bjørn Dæhlie får ikke solgt luksushytta i Trysil

DEL

Hedmark[Nettavisen:] Det tidligere langrennsesset, Bjørn Dæhlie som nå har blitt eiendomsinvestor, sliter med hyttesalget i Trysil. Luksushytta som har et bruksareal på nærmere 300 kvadratmeter, har ligget ute for salg siden september i fjor. Prisforlangende er 12,9 millioner kroner, og har ifølge boligannonsen ti soverom, seks bad, tre stuer, flere terrassesoner, jacuzzi og badstue.

Seks på visning

Men så langt har kjøperne uteblitt.

– Status er at hytta er fullt utleid, og det gjør at det ikke er så lett å sette opp noen visninger. Vi prøver å holde av én søndag i måneden, hvor vi holder visning for de som er interessert i det, sier eiendomsmegler Petter Birkrem, som har fått oppdraget med å selge Dæhlie-hytta.

Neste visning blir andre søndag i februar. Birkrem forteller at de ikke kjører fellesvisninger, fordi de ikke har behov for at folk som kun er skuelystne skal komme. Så langt har seks stykker vært på visning.

– Det er en høyere prisklasse enn normalt, og det er ikke alle og enhver som har mulighet til å kjøpe en hytte til nærmere 13 millioner kroner, forklarer eiendomsmegleren.

Null bud

Så langt har det heller ikke kommet inn et eneste bud.

– Er det aktuelt å gå ned i pris?

– Det har vi ikke snakket om. Jeg tror det er mer eventuelt å gjøre noen små oppgraderinger og i stedet, for å få den mer attraktivt på den måten, svarer Birkrem.

Megleren viser også til at det er veldig gode leieinntekter på hytta.

– Det er ti soverom og såpass mange bad, så den er veldig populær å leie. Den ligger også veldig fint til i bakken, avslutter eiendomsmegleren.

Dæhlie bygde hytta på 1990-tallet.

Artikkeltags