Balder er på rømmen

RØMT: 11 år gamle Balder, en husky fra Lauta, er på rømmen. Eier Andreas Trongaard håper noen har sett ham og tar kontakt.

RØMT: 11 år gamle Balder, en husky fra Lauta, er på rømmen. Eier Andreas Trongaard håper noen har sett ham og tar kontakt.

ÅSNES: Balder er på rømmen, og eier Andreas Trongaard har vært på leiterunde etter turkameraten. Balder stakk av onsdag.

DEL

Balder er en husky på 11 år, han er svart og hvit og lyder navnet sitt. Han kommer gjerne bort til folk, og Trongaard forteller at Balder er snill og slettes ikke farlig. Han er i stedet veldig selskapssjuk.

– Han ble borte fra Lauta en gang i løpet av onsdag. Han har fått opp døra i hundegården og kommet seg ut i luftegården, der han har krøpet under sauegjerdet. Han har gjort dette tidligere, men da har jeg vært i nærheten slik at han bare har løpt rundt meg, sier Trongaard.

Han forteller at Balder aldri har stukket hjemmefra tidligere, og han håper folk som ser ham, tar kontakt.

– Jeg pleier å kjøre med hundene mine opp til travbanen, til Eierholkrysset i Hof-Åsa og mot Hovelsåsen, så der har jeg vært og sett i tilfelle han har stukket mot disse områdene, sier Trongaard.

Han har også varslet politiet om at Balder er på rømmen.

– Jeg hadde hunder på rømmen for ti år siden, da var det flere som stakk av. En av hundene var da borte i tre døgn og ble funnet igjen på Kjellmyra, sier Trongaard.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 08:00.