Gå til sidens hovedinnhold

Her kan det bli dramatikk – Nye Veier gir sine anbefalinger til E16-trasé

Klokka 17.00 kan du følge møtet der Nye Veier skal gi sine faglige vurderinger i arbeidet med E16 Kongsvinger – E6. Møtet er sammen de fire kommunene Nes, Ullensaker, Sør-Odal og Kongsvinger sine respektive formannskap og sendingen blir i tillegg streamet på Facebook og via Nes kommunes hjemmesider. Sendingen er produsert av Nes kommune.

Styreleder i det interkommunale plansamarbeidet for E16 Kongsvinger-E6 og ordfører i Sør-Odal kommune, Knut Hvithammer, forteller at ordførerne i de fire kommunene er glad for at prosjektet nå har nådd en ny milepæl.

– Nye Veier har lagt ned et formidabelt og omfattende arbeid, og vi ser fram til å få presentert Nye Veiers vurderinger og anbefalinger. – Med dette går arbeidet med kommunedelplan E16 Kongsvinger-E6 inn i en ny fase. Det er helt nødvendig at diskusjonene videre baserer seg på fakta, og i etterkant av presentasjonene vil vi bruke tiden framover til å sette oss godt inn i hele kunnskapsgrunnlaget, sier Hvithammer til E16portalen.no, prosjektets egne nettsider.

I løpet av ettermiddagen og kvelden vil også Nye Veiers presentasjoner bli tilgjengeliggjort.

Glåmdalen følger saken!

Kommentarer til denne saken