Skrev bok om mental trening

FORNØYD: Cecilie Ystenes brenner for mental trening og nå har hun skrevet en bok om temaet. Pressefoto/Aschehoug

FORNØYD: Cecilie Ystenes brenner for mental trening og nå har hun skrevet en bok om temaet. Pressefoto/Aschehoug

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

KONGSVINGER: Hva gjør du når du savner en god og oppdatert bok om et tema du brenner for, og du har jobbet med i mange år? Jo, da skriver du den selv.

DEL

Og det var nettopp det kongsvingerjenta Cecilie Ystenes gjorde, skrev boken Mental styrketrening som utgis i disse dager. En bok hun har gledet seg i lang tid til å utgi.

– Jeg savnet en bok som var lettlest, men samtidig inneholdt god oppdatert forskning og teorier. Min bok håper jeg er et supplement til alle de gode bøkene som finnes om temaet, forteller Cecilie Ystenes.

Mange tror at mental trening bare er for idrettsfolk og mennesker med problemer, men det avviser Cecilie på det sterkeste.

– Mental styrketrening er for absolutt alle. Jeg har alt fra gründere, ledere og idrettstopper til foreldre og unge talenter, forteller Cecilie Ystenes.

– Med boken min får flere tilgang til øvelser og teknikker. Du vil yte mer og blir lykkeligere. Professor Tore C. Stiles skriver på omslaget til boken at dette er menneskekunnskap for alle, og det er nettopp det det er, sier Cecilie Ystenes.

– Dette er noe jeg virkelig brenner for og jeg er godt fornøyd med resultatet. Jeg har vært veldig kritisk underveis, men jeg har gjort så godt jeg kan og må si meg tilfreds med resultatet, sier Cecilie Ystenes.

Artikkeltags