Gravingen startet rundt klokken 15.30, men er nå avsluttet.

– Etter det vi kjenner til har de sluttet å grave der. Nå er det bare aktivitet nede på gården, sa Østlendingen og Ringsaker Blads mann på stedet, Gaute Freng i 16.20-tiden søndag.

Ved 17-tiden søndag opplyser politiet at søkene på gården og jordene rundt er avsluttet, uten at det skal ha blitt gjort nye funn.

Overfor HA melder politiet at det ikke lå noe dramatikk i gravingen, men at de ønsket å utelukke noen områder i letingen.

Ifølge VG var det en lokal bonde som bisto politiet med gravingen.

Gjødselhaugene det ble gravet i ligger i kanten av et jorde som tilhører gården Jemtland.

Politiet og sivilforsvaret flyttet tidligere på dagen letingen mot samme gård som ligger bare noen hundre meter fra stedet der politiet fant blod lørdag ettermiddag.

– Vi leter nå ved og rundt flere gårder og bopeler i dette området. Det er naturlig siden det er nært til funnsted to i Lillehaugveien hvor det ble oppdaget blod lørdag, sa politiadvokat Andre Lillehovde van der Eynden til Ringsaker Blad søndag ettermiddag.

Den 36 år gamle småbarnsmoren Janne Jemtland forsvant fra familiens hjem i Brennliroa i Veldre en gang natt til fredag 29. desember. Hun ble meldt savnet av sin ektemann nyttårsaften.

Få nyhetene rett på din mobil

Trafikkaos? Storbrann? Ny ordfører? Nå kan du bli varslet om de viktigste nyhetene fra Glåmdalen direkte på din mobiltelefon.

Det er enkelt og det er helt gratis.