Gå til sidens hovedinnhold

Johan Aas fra Hedmark leder det nye Innlandet Frp

Artikkelen er over 2 år gammel

Johan Aas fra Kongsvinger er valgt til den første lederen i det nye Innlandet Frp.

Hedmark Frp er historie etter at fylkeslagene i Hedmark og Oppland lørdag ble slått sammen til Innlandet Frp. Det skjedde på Lillehammer. Ny leder er tidligere Hedmark Frp-leder Johan Aas fra Kongsvinger.

Aas ble valgt til leder ved akklamasjon, noe han satte pris på.

– Det er stor positivitet rundt Innlandet Frp- Selv om det både var rart og vemodig å legge ned Hedmark Frp, har vi stor tro på at vi skal lykkes med Innlandet Frp. Dette blir bra! sier Johan Aas, som i styret for Innlandet Frp får med seg Truls Gihlemoen som politisk nestleder, Geir Fauchald som organisatorisk nestleder, Marit Ophus som studieleder og Lars Rem som medlemsansvarlig.

Stein Surén, Norodd J. Moen, Silje Diserud, Fran A. Buen, Astrid Gaasand og Tormod Dalsheim er styremedlemmer. Kjell Arne Hanssen, Gunnar Heiene, Roy Kanestrøm og Helle Jordbræk er varamedlemmer.

Det var meningen av partileder og finansminister Siv Jensen skulle delta på stiftelsesmøtet på Lillehammer, men hun måtte på kort varsel melde avbud på grunn av sykdom i familien. I stedet var stortingsrepresentant Morten Wold til stede fra partiet sentralt.

Få nyhetene rett på din mobil

Trafikkaos? Storbrann? Ny ordfører? Nå kan du bli varslet om de viktigste nyhetene fra Glåmdalen direkte på din mobiltelefon.

Det er enkelt og det er helt gratis. 

 

Kommentarer til denne saken