I juli satte Hedmark Trafikk ned billettprisene på alle ruter til 10 kroner. Det innebar at man for eksempel kunne reise mellom Elverum og Gjøvik eller Elverum og Kongsvinger for en tier.

Nå gjentar Hedmark Trafikk suksessen. Fra 10. desember og ut året blir det igjen 10 kroner for alle enkeltbilletter på Hedmark Trafikks busser.

En annen god bussnyhet er at busstilbudet på helligdagene i forbindelse med jul og nyttår ikke blir så redusert som tidligere.

Det er kun 1. juledag at alle ruter er innstilt. På julaften skal det kjøres lørdagsruter fram til klokka 16.

På 2. juledag blir det søndagsruter. På nyttårsaften blir det igjen lørdagsruter fram til klokka 16, mens det blir søndagsruter 1. nyttårsdag.

Administrerende direktør Arne Fredheim i Hedmark Trafikk har tidligere uttalt til Østlendingen at hovedmålet med tierkampanjene er å få flere til å teste ut kollektivtilbudet og finne ut at bussen også kan være et aktuelt framkomstmiddel resten av året.

Han tviler ikke på at kampanjene har en virkning, ikke minst sett i sammenheng med at bussene nå går oftere der det bor mange, det gjelder både bybussene og 170-ruta mellom Elverum og Gjøvik via Hamar og Brumunddal. Trafikken på disse rutene er stadig økende.

Nyhetsbrev fra Glåmdalen

Abonnér på Glåmdalens nyhetsbrev og få alle dagens viktigste nyheter rett i mailboksen hver kveld.

Da får du også oversikt over hva som skjer i kveld.