Rådmannen i Grue slutter

Rådmann Turid Bjerkestrand i Grue kommune.
FOTO: ROLF NORDBERG

Rådmann Turid Bjerkestrand i Grue kommune. FOTO: ROLF NORDBERG

Artikkelen er over 3 år gammel

GRUE: Grue kommune søker ny rådmann. Turid Bjerkestrand velger å gå tilbake til stillingen som økonomisjef.

DEL

Turid Bjekestrand begrunner sin beslutning med at rådmannsjobben er så tøff og krevende at hun velger å gå tilbake til jobben hun hadde før hun overtok som rådmann i 2012; økonomisjefstillingen.

– Etter en lang tankeprosess og helhetlig vurdering har jeg valgt å fratre stillingen som rådmann og benytter muligheten til å gå tilbake til stillingen som økonomisjef som jeg hadde før jeg tiltrådte som rådmann 1. mars 2012. Når stillingen som økonomisjef ble ledig så jeg dette som et mulighetsvindu for meg, sier Bjerkestrand i en pressemelding.

Hun sier videre at tankeprosessen som har endt opp i dette har pågått over lang tid:

–  Å være rådmann er en av de mest krevende og komplekse stillingene man kan inneha, og for meg er dette i realiteten et verdivalg på nåværende tidspunkt, sier rådmannen som vil fortsette i rollen inntil en ny tiltrer.

Formannskapet i Grue skal drøfte ansettelsesprosess i sitt møte mandag, og vil søke etter Bjerkestrands etterfølger så snart som mulig.
– Dette er en prosess som fort ta opptil seks  måneder. I praksis vil oppgavene som økonomisjef dermed løses parallelt med å være rådmann, sier Bjerkestrand.

Artikkeltags