Gå til sidens hovedinnhold

Tente på nettet

Artikkelen er over 3 år gammel

GRUE: Fotballnettet sto i lys lue etter at noen tente på og ødela det. Fotballnett er dyre, og forholdet blir anmeldt.

Forbipasserende oppdaget et flott skue ute på fotballbanen ved Teien på Kirkenær lørdag kveld. Det så nesten ut som et fyrverkeri, men var i stedet skadeverk på målene som står der.

Noen hadde tent på ett av fotballnettene, og det var ødelagt før de forbipasserende kom bort dit og fikk slokket.

Det var tent på flere steder, og deler av nettet var smeltet. Det skal ifølge vitner være gode observasjoner på folk i nærheten.

Brede Bredesen Opset, leder i fotballgruppa til Grue IL, er oppgitt over at noen kan gjøre slik skadeverk. Han fikk vite om hendelsen mandag morgen, men var rask til å bestemme seg for å anmelde forholdet.

– Et slik nett er dyrt, uten at jeg nå på stående fot kan si hva det koster å kjøpe et nytt. Men vi anmelder dette, og håper at politiet gjør noe med det. Jeg synes det er lavmål å gjøre skadeverk på fotballnettene. Det legges ned utrolig mye dugnadsinnsats i Gruefotballen for at ungene skal ha et godt tilbud, og da er det dumt at noen få ødelegger. Jeg synes vi har vært ganske mye utsatt for skadeverk på anleggene våre. Tidligere var det bilkjøring, nå tenner folk på nettene. Slik vil vi ikke ha det, sier Brede Bredesen Opset.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 08:00.