Gå til sidens hovedinnhold

Det svinger i 3. divisjon – nå kan det bli hel-lokal opprykksduell

Artikkelen er over 3 år gammel

GRUE: Mens andre i toppen gikk på en kjempesmell, kom Grue seg inn på vinnersporet. Nå går det plutselig mot hel-lokal seriefinale.

Etter to plutselige tap for Furnes i toppen, denne helgen, ligger veien langt mer åpen for KIL i kampen om opprykk. Til en viss grad, i hvert fall.

Nå er det Grue som puster dem som mest i nakken, etter en godt gjennomført kamp mot Toten, søndag kveld. De grønne er fortsatt ikke mer enn to poeng bak.

– Det var en grei seier. Toten er et midt på treet-lag, men vi var mer påskrudde enn vi var mot Gjøvik. Da blir det en forskjell, sier Grue-trener Stein Johannesen etter seieren.

Seriefinale?

Grue-trener Stein Johannesen ønsker ikke å snakke høyt om opprykksambisjoner, men i den retningen sesongen er i ferd med å gå, kan det før eller siden bli snakk om enten Grue eller Kongsvinger om topplassen. Da kan hva som helst skje.

– Nå har vi Furnes neste gang. Vinner vi den, blir det seriefinale mot Kongsvinger, så sant de ikke roter det til. Hvor spennende det blir vet jeg ikke, men det blir uansett spennende. Vi får ta en kamp om gangen, så får vi se.

– Vi er ikke så gode, at vi ikke kan tape. Men Kongsvinger skal gjennomføre, de også. De skal kanskje møte oss i en seriefinale; det blir jo litt annerledes. Da kommer det an på hvor hodet er plassert, spår Johannesen.

Kongsvinger vant for ordens skyld sin kamp 42–21 mot Lunner, også søndag kveld.

KAMPFAKTA

  • Grue – Toten 38 – 25 (18-12)
  • 3. divisjon kvinner
  • Målscorere: Anna Sofie Sandberg 9, Madeleine Mella 6, Maiken Reigstad 6, Ingrid Walbækken 5, Anna Kjellgren 5, Silje Syvderud 3, Sandra Syvderud 2, Alvine Skyrud 1, Birgitte Sørby 1

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.