Glåmdalen tv-sender lokaloppgjøret: Kan Grue ta et steg nærmere opprykk?

FAVORITTER: Jesper Holt og Grue er favoritter i lokaloppgjøret borte mot Braskereidfoss onsdag kveld.

FAVORITTER: Jesper Holt og Grue er favoritter i lokaloppgjøret borte mot Braskereidfoss onsdag kveld. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

GRUE/VÅLER: – De har ingenting å tape.

DEL

Braskereidfoss mot Grue er et klassisk lokaloppgjør. I kveld tv-sender Glåmdalen derbyet, og kampen er viktig for begge lag.

Hjemmelaget har avansert på tabellen i det siste, og kan blande seg inn i opprykksstriden med seier mot naboen litt lenger sør.

Grue kan på sin side ta et stort steg mot opprykk til 4.divisjon hvis de får med seg tre poeng hjem.

Grue-trener Arnfinn Midtsundstad leder et lag som etter 11 spilte kamper fortsatt ikke har tapt, men han tar ingenting for gitt foran kveldens oppgjør:

– Braskereidfoss har gjort flere gode kamper den siste tida, og har tatt såpass mange poeng at de er med helt i toppen. De har ingenting å tape mot oss, og det må vi være veldig bevisste på – det blir en tøff kamp, sier Midtsundstad til Glåmdalen.

Så legger han til:

– Vi mangler to-tre spillere, men stiller uansett med en slagkraftig tropp. Med seier har vi sju poengs luke med seks kamper igjen å spille, så det er ingen tvil om at vi med tre poeng i kveld vil ta et stort steg mot opprykk.

– Men, det skal spilles først, og det er mye som kan skje selv om flere av lagene under oss har spilt flere kamper enn oss per i dag.

Kampen kan du se på www.glomdalen.no med kampstart klokka 18.00. Sendinga starter kl. 17.50.

Kommentator er Øystein Engh.

Artikkeltags