Gå til sidens hovedinnhold

Blir ny daglig leder i Kongsvingers golfklubb

Artikkelen er over 5 år gammel

KONGSVINGER: – Dette blir veldig spennende. Jeg er veldig takknemlig for tilliten og gleder meg til å begynne i jobben 1. januar.

Ordene tilhører Daniel Larsson – ansatt som ny daglig leder i en 100%-stilling i Kongsvingers golfklubb.

– Jeg skal styre klubbens virksomhet, og fokuset blir på inntektssiden: sponsorer, samarbeidspartnere og rekruttering av medlemmer for å gjøre Kongsvingers golfklubb attraktiv for Norges golfspillere – også lokalt, sier Larsson om sine arbeidsoppgaver til Glåmdalen.

Nylig ble golfbanen på Liermoen kåret til den beste i Norge for tredje året på rad, og det er noe Lundersæter-gutten vil bygge videre på.

– Det er ikke hverdagskost for noen golfklubber. Vi er en liten klubb i norsk målestokk, men samtidig veldig fremadstormende. Det skal være en opplevelse både for golfere og for turgåere. Dette er en unik bane som vi er veldig stolte av, sier han og tillegger:

– Å bli kåret til Norges beste golfbane er det ikke mange som blir. Det er en fin pris, og det skal vi bygge videre på og videreføre på best mulig måte ut til distriktet, men også nasjonalt, for å få turister til Kongsvinger. Vi skal markedsføre klubben og banen på en ålreit måte som gjør at folk ønsker å ta turen til Liermoen, sier Larsson.

Selv har han vært medlem i klubben siden 2010, og har blant annet erfaring fra leketøysbransjen.

– Jeg har 14 år bak meg i leketøysbransjen som daglig leder, pluss at jeg har vært butikksjef både lokalt og i Oslo.

 

Kommentarer til denne saken