Gå til sidens hovedinnhold

Nye sjefer i Glåmdalen

Artikkelen er over 4 år gammel

KONGSVINGER: Terje Sundby er ny nyhetsredaktør i Glåmdalen. Hans forgjenger Per-Erik Stømner er gått over i en ny stilling som digitalsjef.

Sundby (36), som er fra Sør-Odal, kommer fra stilling som vaktsjef i Glåmdalen, og har tidligere også vært sportsleder og journalist i avisa. Som nyhetsredaktør er han utøvende leder for redaksjonen, og plassert rett under ansvarlig redaktør og daglig leder Thor Sørum-Johansen.

Prioritere det som er viktig

– Hovedfokus blir å bruke tid på innhold både på nett og papir. Det som er viktig for mange, skal vi også prioritere å skrive om. Vi skal nå ut til flest mulig, sier Sundby, som likevel legger til at det ikke blir noen stor omveltning av innholdet med ham som nyhetsredaktør.

Som ledd i den digitale utviklingen, har Glåmdalen opprettet en egen stilling som digitalsjef. Den rollen er altså Per-Erik Stømner (40) fra Kongsvinger satt til å skjøtte.

Mer synlig

– Det handler blant annet om å synliggjøre stoffet vårt digitalt. Vi har mange lesere som kun leser oss på papir, og som ikke har tatt det digitale i bruk selv om de har tilgang til alt. Videre skjer det nå i Amedia mye utvikling på det digitale innholdet som vi også skal utnytte. Det er en ambisjon å følge opp store hendelser digitalt når det skjer. Vi skal utvikle Glåmdalen til å være den lokale allmennkringkasteren i vårt distrikt. På glomdalen.no skal folk få med seg det som skjer rundt dem, sier Stømner.

I tråd med nyorganiseringen av redaksjonen er Mats Krokstrand ansatt som frontsjef i turnus. Frontsjef nummer to vil bli ansatt i løpet av kort tid.

 

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.