Glåmdalen lanserer «Glåmdalen-ligaen»: Nå kan du bli sjef for stjernene

Foto:

Vi inviterer deg til å bli med i det populære spillet, og du kan vinne fine premier - helt gratis.

DEL

Fantasy Premier League er etterhvert blitt allemannseie blant ihuga supportere av den engelske toppdivisjonen. Forrige sesong var det godt over sju millioner spillere på verdensbasis, og sjakk-verdensmester Magnus Carlsen er en av mange som er blitt hekta på manager-spillet.

Derfor plukker Glåmdalen nå opp hansken, og vi inviterer alle våre lesere til å bli med i den nystartede «Glåmdalen-ligaen».

Redaktør Thor Sørum-Johansen lover at de beste ved sesongslutt vil motta fine premier, og sportsansvarlig Henning Danielsen håper flest mulig benytter sjansen til å kunne konkurrere mot det - som i hvert fall i teorien - er hele glåmdalsdistriktet.

– Jeg har selv vært det vi kan kalle en trofast Fantasy-spiller de siste årene, og det er ingen tvil om at det å delta i spillet gir en ekstra spenning de dagene det spilles Premier League-fotball. Det er veldig enkelt å delta, og det koster selvsagt ingenting å være med i «Glåmdalen-ligaen». Men sesongstart er allerede kommende lørdag, og den første kampen spilles klokka 13.30 - så det gjelder å snu seg rundt fort og sette opp DITT lag sånn at du er med fra start, sier Danielsen entusiastisk.

Slik gjør du for å være med i ligaen:

1. Logg deg inn på nettsiden fantasy.premierleague.com

2. Er du allerede en aktiv spiller, logger du deg bare på min din egen bruker. Hvis du er nybegynner, følger du bare instruksene for å lage din egen bruker. Det er gjort på et par minutter.

3. Du har 100 millioner fiktive pund til rådighet. De «pengene» bruker du på å sette sammen en stall på i alt 15 spillere. Du kan bare ha tre spillere fra samme klubb i stallen.

4. Trykk på fanen «leagues». Trykk deretter på fanen «create and join new leagues». Trykk på «join an existing league».

5. Trykk på «join private league» og legg inn følgende league code: 3thqqe

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.