Fantasy Premier League er noe mange fotballsupportere har lekt seg med de siste årene. Konseptet er så enkelt at du fungerer som en trener, og setter opp ditt eget lag med Premier League-spillere som du følger gjennom hele sesongen. Du har selvfølgelig lov til å bytte spillere underveis.

Nedenfor finner du oppskrift for hvordan du melder deg på og deltar i Glåmdalen-ligaen.

Målet med spillet er å skaffe så mye poeng i løpet av sesongen som mulig, og det gjør du ved at «dine» spillere gjør det bra i virkeligheten.

For to år siden opprettet Glåmdalen sin egen Fantasy-liga, der våre lesere kunne være med og kjempe om premier.

Ligaen hadde et sted rundt 300 deltakere første sesong. I fjor var rundt 350 deltakere med, og også denne sesongen gjentar Glåmdalen suksessen. Så har du lyst til å være med, så slengt deg med.

Det vil også i år være en premie til vinneren av Glåmdalen-ligaen.

Avspark for årets Premier League-sesong er i kveld, da Arsenal åpner borte mot Crystal Palace kl. 21.00. Du har mulighet til å sette opp ditt lag og sanke poeng fra første serierunde fram til klokken 19.30 i kveld.

Slik gjør du for å være med i ligaen:

1. Logg deg inn på nettsiden fantasy.premierleague.com

2. Er du allerede en aktiv spiller, logger du deg bare på min din egen bruker. Hvis du er nybegynner, følger du bare instruksene for å lage din egen bruker. Det er gjort på et par minutter.

3. Du har 100 millioner fiktive pund til rådighet. De «pengene» bruker du på å sette sammen en stall på i alt 15 spillere. Du kan bare ha tre spillere fra samme klubb i stallen.

4. Trykk på fanen «leagues». Trykk deretter på fanen «create and join new leagues». Trykk på «join an existing league».

5. Trykk på «join private league» og legg inn følgende league code: x7mzz9

NB: Hvis du var med i fjorårets versjon av Glåmdalen sin fantasy-liga trenger du ikke å melde deg inn på nytt. Du må kun opprette nytt lag, også skal du automatisk bli med i årets liga. Er du ny spiller, eller ikke var med i fjor, må du melde deg inn i ligaen med koden over.