Gå til sidens hovedinnhold

Glåmdalen gjentar fjorårets suksess – bli med i vår egen fantasy-liga!

Kanskje gikk det ikke din vei forrige sesong? Da har du en ny vinnermulighet nå!

Fantasy Premier League er noe mange fotballsupportere har lekt seg med de siste årene. Konseptet er så enkelt at du fungerer som en trener, og setter opp ditt eget lag med Premier League-spillere som du følger gjennom hele sesongen. Du har selvfølgelig lov til å bytte spillere underveis.

Målet med spillet er å skaffe så mye poeng i løpet av sesongen som mulig, og det gjør du ved at «dine» spillere gjør det bra i virkeligheten.

Kanskje spilte du EM-fantasy i sommer? Da er konseptet veldig likt.

I fjorårets sesong av Premier League opprettet Glåmdalen sin egen liga, der våre lesere kunne være med og kjempe om premier.

Ligaen hadde et sted rundt 300 deltakere, og også denne sesongen gjentar Glåmdalen fjorårets suksess der DU kan være med og spille.

– Glåmdalen-ligaen ble en umiddelbar suksess, og vi håper enda flere vil bli med oss den kommende sesongen, sier sportsansvarlig Henning Danielsen.

Det vil også i år være en premie til vinneren av Glåmdalen-ligaen.

Slik gjør du for å være med i ligaen:

1. Logg deg inn på nettsiden fantasy.premierleague.com

2. Er du allerede en aktiv spiller, logger du deg bare på min din egen bruker. Hvis du er nybegynner, følger du bare instruksene for å lage din egen bruker. Det er gjort på et par minutter.

3. Du har 100 millioner fiktive pund til rådighet. De «pengene» bruker du på å sette sammen en stall på i alt 15 spillere. Du kan bare ha tre spillere fra samme klubb i stallen.

4. Trykk på fanen «leagues». Trykk deretter på fanen «create and join new leagues». Trykk på «join an existing league».

5. Trykk på «join private league» og legg inn følgende league code: ire112

NB: Hvis du var med i fjorårets versjon av Glåmdalen sin fantasy-liga trenger du ikke å melde deg inn på nytt. Du må kun opprette nytt lag, også skal du automatisk bli med i årets liga. Er du ny spiller, eller ikke var med i fjor, må du melde deg inn i ligaen med koden over.

Les også

Kjetil (35) er den lokale fantasy-kongen: – Hun mener nok jeg bruker i overkant mye tid

Kommentarer til denne saken