Gå til sidens hovedinnhold

Veien tilbake begynner med cupfest

Artikkelen er over 3 år gammel

NES: FUVO tar imot Raumnes & Årnes allerede før seriestart. Dette på hjemmebane i første kvalikrunde til cupen.

Det ble ikke noe cupspill på verken FUVO eller Raumnes & Årnes i fjor. I år kommer en kjempemulighet for begge. Nes-lagene har ikke møtt hverandre i seriesammenheng på en årrekke. I år spiller de i samme avdeling i 4. divisjon, men før den tid skal de måle krefter i cupen.

– Når vi først skal spille i samme serie, får vi dem i cupen også. Det blir en fin start på sesongen, sier FUVO-trener Ørjan Heiberg.

FUVO har fått fordelen av å spille på hjemmebane, og en større mulighet til å skape engasjement på veien tilbake til 3. divisjon kunne de knapt bedt om.

– Vi håper jo at bygda kommer. Selv om det sikkert blir på kveldstid i midtuka, og selv om det ikke blir 20 varmegrader ute, bør det komme folk, sier Heiberg videre.

Fortsatt er det god tid fram til første kvalikrunde, men plutselig kommer den store dagen.

Kampen har som frist å bli spilt før 21. mars, og datoen vil antakeligvis spikres i tidsrommet mellom dette og 10. mars.

– Først kommer det til å gå vegg i vegg med treningskamper. Vi sier at vi har lang oppkjøringstid i Norge, men det går fortere enn vi tror, sier Heiberg.

Få nyhetene rett på din mobil

Trafikkaos? Storbrann? Ny ordfører? Nå kan du bli varslet om de viktigste nyhetene fra Glåmdalen direkte på din mobiltelefon.

Det er enkelt og det er helt gratis. 

 

Kommentarer til denne saken