Gå til sidens hovedinnhold

Årets første seier

Artikkelen er over 4 år gammel

JEVNAKER: Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves. På den 10. kampen fikk endelig Sander hull på byllen.

Lørdag var det duket for bunnoppgjør i 3. divisjon avdeling 3 mellom Jevnaker og Sander, som før kampen bare hadde ett poeng hver.

Jevnaker kom best ut av startblokka og etter 15 minutter fikk de kampens første nettkjenning.

I det 38. minutt slo Sander inn i boksen. Morten Saugnes var godt plassert og avslutningen var minst like god. Fra 16 meter dundret han ballen inn bak Jevnaker-keeperen.

Utover i andreomgangen festet Sander grepet om kampen. Grønntrøyene fikk mye rom å løpe på og kom på mange gode kontringer. Det gikk ikke mer enn ti minutter før Ulrik Nygård kunne kontre inn det avgjørende målet 1-2-målet.

Sander-forsvaret var tette bakover og med en solid Magnus Sæter i mål var det nok til at Sander kunne ta sesongens første seier.

– Det føles veldig godt og endelig vinne en kamp. Ekstra moro var det at det var en sterk lagseier, fortalte en smørblid Knut Nordnes til Glåmdalen etter kampen.

– Hva var det som gjorde at dere vant i dag?

– Tidligere kamper har vi slitt defensivt, men i dag var vi solide bakover i banen. Spesielt keeper Magnus Sæter gjorde det bra i dag, skryter Nordnes.

3. divisjon avdeling 3

Jevnaker - Sander 1-2 (1-1)

Stadion: Jevnaker Stadion

Sanders målscorere: 1-1 Morten Saugnes, 1-2 Ulrik Nygård

Dommer: Aleksander Jæger

Sanders gule kort: Marius Ellingsen

Sander (4-4-2): Magnus Sæther-Vegard Amundsen, Runar Nordheim, Joakim Fjeld, Joakim Ruud Lia-Morten Leira Saugnes, Dag Olav Bergersen, Ole Leira Saugnes, Didrik Nylend-Robin Radford, Ulrik Nygård

 

Kommentarer til denne saken