Så kom KIL-tapet

Artikkelen er over 16 år gammel

KONGSVINGER: KIL hadde spill og sjanser, men Nybergsund scoret målene i gårsdagens treningskamp. Dermed er den lange seiersrekka brutt.

DEL

- Dette var 90 minutter med sirup. Første omgang var veldig sirup og vi kom ikke i gang, sier Vegard Skogheim.

KIL-treneren var naturligvis ikke fornøyd med å tape mot 2.divisjonslaget Nybergsund. Han synes at KIL ble for puslete innenfor begge 16-meterne.

- Vi har nok sjanser til å vinne kampen, men vi vil ikke nok foran må l. Nybergsund lå lavt i denne kampen og da måtte vi fylle opp med folk foran mål, og der sviktet vi i dag. I tillegg slipper vi dem altfor lett til foran eget mål, sier Skogheim.

- Enkle mål

Og Skogheim har rett i at begge målene til Nybergsund var av den enkle sorten. Kjellmyra-gutten Lars Erik Bredvold fikk stå helt alene på en corner og sette inn kampens første mål rett før pause.

Etter en snau times spill skapte Kai Olav Ryen trøbbel for Fredrik Eriksen. Ryen forsøkte å heade en ball tilbake til Eriksen, men headingen ble altfor svak. Lars Lafton snappet ballen fra Eriksen og satte den i åpent mål.

- I den situasjonen skal Kai Olav sende ballen på tribunen. I 1.divisjon vil vi bli hardt straffet for slike feil som vi gjorde i dag. Derfor er det viktig at vi får luket bort de så fort som mulig, sier Vegard Skogheim.

Hard treningsuke

Selv om Vegard Skogheim ikke var fornøyd med det KIL presterte foran må l, så var han godt fornøyd med måten KIL spilte på.

- Vi hadde bra flyt fram til deres 16-meter. Det var mye positivt å se fra de nye spillerne. Vi har trent ni økter denne uka og er langt unna kampform. Likevel er ikke det noen unnskyldning, for Nybergsund har helt sikkert trent mye de også, sier Vegard Skogheim.

Målscorer Patrick Holtet var enig med Skogheim i at gårsdagens kamp ikke var mye å juble for. Likevel synes Flisa-gutten at hele laget er bedre rustet enn for et år siden.

- På denne tiden i fjor så ting alt annet enn lovende ut. For min egen del var jeg tung og dårlig trent. Det er litt lettere å gjennomføre 90 minutter i dag, gliser Holtet.

- Nybergsund sendte ikke fram mye folk og forsvarte seg godt i dag. De var ikke enkle å score på, men vi bør likevel vinne mot et 2.divisjonslag, avslutter Patrick Holtet.

KAMPFAKTA

Treningskamp, søndag:

KIL - Nybergsund 1-2 (0-1)

Kongsvingerhallen, 250 tilskuere.

0-1: Lars Erik Bredvold (44), 0-2: Lars Lafton (58), 1-2: Patrick Holtet (59).

Gult kort: David Molnberg, KIL og Markus Paija, Nybergsund.

Rødt kort: Markus Paija, Nybergsund (to gule kort)

Dommer: Tom Harald Hagen, Grue

KIL (4-3-3): Fredrik Eriksen - Vegar Landro, Jaakko Nyberg, Kai Olav Ryen, Kjetil Byfuglien (David Molnberg i 45 min) - Espen Nystuen (Are Brodtkorb i 21 min), Harald Stormoen, Lars Erik Fremming (Ole Marius Hansen i 45 min) - Einar Kalsæg (Kim Roger Strand i 21 min), Foday Scattred (Paul Olausson i 45 min), Patrick Holtet

Artikkeltags