Flere ulykker på E6

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Saken oppdateres!

- Vi får melding om flere ulykker på E6 nå. Det er glatt på hele E6 og flere trafikkuhell oppstår grunnet for kort avstand til forankjørende. Hold avstand og senk hastigheten. Vegtrafikksentralen er varslet og gjør det de kan for å strø, skriver Politiet Øst på sin twitterkonto.

Det er hovedsakelig på E6 strekningen i Romerike hvor det er meldt inn problemer.

Påkjørsel bakfra

Hovedutfordringen er i følge operasjonsleder for Politiet Øst, Finn Håvard Aas at bilistene kjører for nærme hverandre til tross for at det er svært glatt.

– Det har vært flere trafikkuhell i morgenrushet innover mot Oslo. Tre biler ble påkjørt bakfra rundt halv sju. Det skyldtes at det er glatt og at folk ikke holder den avstanden de bør holde, sier Aas.

Fem uhell

Halv sju i dag morges var det tre biler som ble påkjørt bakfra på E6. Det skal ikke ha vært snakk om personskader, kun materielle skader.

– Til nå har vi fått inn meldinger om totalt fem trafikkuhell på E6.

Siste ulykken som har blitt meldt inn til Politiet Øst skjedde på E6 ved Frogner hvor nok en bil kjørte inn i en annen bakfra.

Politiet ber sjåfører vise ekstra forsiktighet og holde god avstand til forankjørende.

– Det skal ikke være spesielt store køer da de involverte bilene har stanset i en busslomme. De skal ikke være til hinder for trafikken, melder Aas.

Han forteller at Vegvesenet er varslet og at de vil ta avgjørelsen hvorvidt det vil strøs på strekningen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken