Gå til sidens hovedinnhold

Flere involvert i slagsmål: – En person skal være slått i hodet med hammer

To biler stakk fra stedet og politiet holdt igjen et tog etter slagsmålet.

(Romerikes Blad)

Klokka 16.25 ble politiet varslet om et pågående slagsmål på Sørumsand stasjon. Ifølge politiet fortalte vitner at det var rundt 20 personer involvert. Det skal også ha blitt observert både hammer og kniv blant deltakerne i slagsmålet.

– Vi rykket ut med flere patruljer og de involverte forsvant i forskjellige retninger. Blant annet i to biler. Vi har kontroll på begge bilene. I en av bilene satt det en mann i 30-åra med skader i hodet. Han skal være slått i hodet med hammer. Han er fraktet til legevakta med hevelser og skader i hodet, opplyser operasjonslederen.

I nærheten av Sørumsand stasjon gjorde politiet funn av en kniv, som angivelig skal ha vært oppe under slagsmålet. Ifølge politiet har de ikke kjennskap til at andre ble skadet i slagsmålet.

– Etter det vi har klart å finne ut så langt så har det vært en konflikt som har utviklet seg videre til at flere personer var ute etter én annen person. Så har det kommet flere til for å bistå sistnevnte i slagsmålet som oppsto. Det er snakk om i all hovedsak unge menn fra Romerike som har vært involvert, sier operasjonsleder Lorentzen.

Politiet har sikret seg kontakt med personer på begge sider av konflikten og følger opp saken videre.

Les mer

Naboer hjemsøkes av frekk rosetyv – her stikker hun av

Kommentarer til denne saken