TV 2: Farmen-finale vs. håndball-VM?

HALVOR ELLER HARALD?: TV 2 kan få en skikkelig seerkollisjon søndag.

HALVOR ELLER HARALD?: TV 2 kan få en skikkelig seerkollisjon søndag. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

TV 2 risikerer en skikkelig seerkollisjon søndag. Da kan populære Farmen og håndball-VMs åttedelsfinale gå mot hverandre.

DEL

Først sent fredag kveld – etter at alle gruppekamper er spilt – blir det klart når Norge spiller sin 1/8-finale.

Farmens finale er i tablået oppsatt på TV 2s hovedkanal fra 19.00 til 22.15 søndag.

Det er mange forhold som spiller inn når det gjelder kampdag og – sted, ikke minst interessene til TV-selskapene som sender kampene til vertsnasjon Tyskland og Frankrike.

Flere

– Det er fire alternativer, 17.30 og 20.30 både søndag og mandag for Norge og åttedelsfinale. Vi legger flere alternative planer som i alle mesterskap, sier Christine Espeland i TV 2 til NTB.

Håndball har vært kanalens seergigant i mange år. Fire av TV 2s mest sette programmer siden oppstarten er håndballkamper for menn og kvinner.

En utgave av Farmen fra februar i år er inne på 14.-plassen på seertoppen.

  • Hva vil du helst se? Gi din stemme!

Hvor?

Det er heller ikke helt avklart rundt spillested for Norge i de to cuprundene. Kampene kan gå i Leipzig og Magdeburg eller også en i hver av disse byene.

Norge avslutter gruppespillet i VM mot Tsjekkia torsdag og Sverige fredag.

TV 2 har en supersøndag å by sportsseerne denne uka med verdenscuplangrenn fra Sveits og Liverpool – Everton i Premier League på sin hovedkanal.

TV 2s kommentatorpar Harald Bredeli (tv) og Bent Svele vet ikke hvilken plattform de skal kommenterer 1/8-finalen i VM på.

TV 2s kommentatorpar Harald Bredeli (tv) og Bent Svele vet ikke hvilken plattform de skal kommenterer 1/8-finalen i VM på. Foto:

Artikkeltags